Over ons

Wij registreren wereldwijde domeinnaamextensies, denk aan .com of zelfs aan .lol. Je kan zelf de naam van het domein bepalen. Meestal wordt de domeinnaam opgebouwd uit je bedrijfsnaam of productnaam. De opbouw van de domeinnaam is meestal als volgt; www.bedrijfsnaam.nl.Het kan natuurlijk voorkomen dat de door jouw gewenste domeinnaam al is geregistreerd. Dan moet kan je voor een andere naam of extensie kiezen. Kies wel altijd een domeinnaam die voor jouw (potentiele) klanten makkelijk is te onthouden. Na registratie is de domeinnaam uniek, jouw domeinnaam wordt op jouw (bedrijfs)naam geregistreerd. Je houdt hiermee altijd de volledige controle bij aanpassingen, verhuizing e.d.
Je kan dit nu makkelijk regelen op Nationale domein bank.

Met webhosting huurt u een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kunt u bijvoorbeeld uw website bouwen of u gebruikt de hosting om te e-mailen vanuit uw eigen domeinnaam.
Je kan dit nu makkelijk regelen op Nationale domein bank.

Wanneer je jouw servers wilt beheren in een stabiele omgeving dan komen hier een hoop zaken bij kijken. Een redundante architectuur en hoge beveiligingseisen, maar ook mensen met de juist know-how. Met de expertise van Zesto Groep bent je verzekerd van een betrouwbare omgeving voor jouw servers. Wilt je rackspace huren voor meerdere servers in een datacenter in Nederland, zodat deze continu verbonden zijn met een razendsnel en super stabiel netwerk? Dat kan met Zesto Groep. Hierbij bieden wij de mogelijkheden voor het plaatsen van een 1U server tot zelfs meedere 48U Full serverracks.

SSL-certificaten versleutelen de communicatie van gegevens tussen je webbrowser en een server. Dit is belangrijk zodra je gegevens op websites verwerkt die niemand anders mag lezen, zoals een creditcardnummer. De versleuteling van websites is intussen standaard, onversleutelde websites komen steeds minder voor en maken soms zelfs een dubieuze indruk. Maar die versleuteling is alleen betrouwbaar omdat de browser ‘weet’ dat het certificaat en de verstrekker ervan te vertrouwen zijn. Al onze klanten met een Sitebuilder, hosting- of WordPress-pakket of een webshop hebben een SSL-certificaat in gebruik.

Amsterdam

0031 (0) 20 244 27 16